Keuzevrijheid uitvaartverzorger

Met ingang van 2018 is het beleid gewijzigd. Bij een overlijden kan de familie zelf een uitvaartverzorger kiezen, mits deze uitvaartverzorger de werkwijze en huisregels van toepassing op de bijzondere begraafplaats te Spijk respecteert.
Het contract met de uitvaartverzorger Monuta Dalmolen te Groningen is met ingang van 1 januari 2018 bee´ndigd.

Mocht de familie geen keuze kunnen maken dan wil de uitvaartvereniging Spijk daarin adviseren. Op basis van prijs en kwaliteit verhouding beveelt het bestuur uitvaartverzorging Uil aan met vestigingen te Uithuizen en Uithuizermeeden. Voor nadere informatie over Uil uitvaartverzorging klik dan op de link.

 

Twenthe uitvaartverzekering

Twenthe, samenwerkingspartner van Uitvaartvereniging Spijk, is al meer dan 70 jaar zelfstandig uitvaartverzekeraar. Met meer dan 85.000 verzekerden is Twenthe specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen en kan u van alle informatie voorzien.

Twenthe werkt veel samen met uitvaartverenigingen. In overleg met het bestuur van de vereniging verzorgt Twenthe onder andere de informatieverstrekking over het lidmaatschap (ook voor aspirant-leden). Vaak gebeurt dat via een persoonlijk gesprek, want door persoonlijke wensen is iedere uitvaart anders en verschillen ook de kosten. In combinatie met het lidmaatschap van de vereniging kan Twenthe maatwerk leveren. Ook als er al andere voorzieningen of verzekeringen zijn. Zo verzekert u nooit teveel! De medewerkers van Twenthe verstrekken u graag alle informatie hierover, uiteraard geheel vrijblijvend.

Ons devies: Voorzorg voorkomt zorg!

En de uitvaartverzorging? Die blijft onveranderd en op de wijze zoals u dat wenst. Heel flexibel dus.

Heeft u vragen over het lidmaatschap of wilt u informatie over de plaatselijke uitvaartkosten? Bel vrijblijvend of stuur een email naar info@twenthe.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website www.twenthe.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met het bestuur.

Correspondentieadres: 
Postbus 191
7500 AD  Enschede
Tel. 053-4312732 

www.twenthe.nl

Adviseur:
Dhr. K.E. Zweep
tel. 06-17498506
kzweep@twenthe.nl

 

Let op:

Uitvaartvereniging Spijk is het niet toegestaan te adviseren of te bemiddelen in verzekeringen, omdat de vereniging hiervoor geen vergunning heeft. Twenthe is wel in het bezit van de juiste vergunningen. De vereniging vindt het belangrijk dat leden (maar ook niet-leden) worden ge´nformeerd over het lidmaatschap en de plaatselijke uitvaartkosten. In dit kader is een samenwerkingsverband met Twenthe gesloten. Twenthe kan als zelfstandige Nederlandse verzekeraar (aanvullende) uitvaartverzekeringen aanbieden, maar uiteraard is een ieder geheel vrij te kiezen welke maatregelen zij willen nemen om de uitvaartkosten te dekken. Dit kan door middel van ons lidmaatschap, verzekeren, sparen en mogelijk ook nog op andere manieren.

Het bestuur van Uitvaartvereniging Spijk.

Poort Groenservice

Vanaf 2015 is het onderhoud en het grafdelven uitbesteed aan Poort Groenservice.


 

Tenslotte
 

De vereniging hoopt u met bovenstaande enige duidelijkheid te hebben verschaft. Mochten er onverhoopt nog vragen zijn dan is het bestuur graag bereid deze te beantwoorden, E-mail ons gerust

 

 

@ Copyright 2002-2024 Uitvaartvereniging Spijk